Välkommen till Gatling!

Hos oss får du jobba med flera av Europas bästa konsultbolag

Gatling är en specialiserad affärsmäklarbyrå med höga ambitioner. Vi ska vara bäst på det vi gör och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya affärer.

Vi söker ständigt efter nya talanger. Som affärsmäklare kommer du arbeta för flera av Sveriges och Europas främsta konsultbolag. Ditt uppdrag är att hitta affärsmöjligheter åt deras säljare och konsulter.

Gatling erbjuder ett utvecklade arbete där du får en chans att utnyttja din fulla potential genom mycket eget ansvar. Vi satsar väldigt mycket på att ständigt utveckla våra affärsmäklares förmåga och kunskaper samtidigt som vi ställer höga krav på deras egna drivkraft och vilja att utvecklas.

Din personlighet, ambitionsnivå och drivkraft är egenskaper vi värderar före kunskap. Vi utbildar alla våra mäklare genom interna och externa utbildningsprogram.

Arbetet utförs från vårt kontor högst upp i Nacka Forum på plan 19 och 20 med utsikt över hela Stockholm. Följ gärna oss på Facebook, Instagram och Linkedin.

Där får du en inblick i hur det är att vara affärsmäklare.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Kontakta oss

Våra värderingar

Professionalism

Våra kunder är extremt kompetenta och professionella. Vi måste möta detta i allt vi gör. I kommunikation, projektledning och resultat. Därför strävar vi alltid efter att bli bättre i allt vi gör.

Personal

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår personal och skapa en engagerande och utvecklade arbetsmiljö. Vi tror på att jobba stenhårt men också på att ha kul på jobbet.

Långsiktighet

Vi tror på värdet i att göra rätt från början, ha respekt för processen och våra kunders varumärken. Rätt personal, kunder och verktyg ger oss förutsättningarna för att jobba långsiktigt med fokus på kvalité och resultat.

Jag lär mig nya saker varje dag!

Som Affärsmäklare lär man sig enormt mycket varje dag. Man arbetar för riktigt spännande konsultbolag och talar dagligen med beslutsfattare på ledningsnivå. Man skapar sig en fantastisk förståelse för hur verksamheter fungerar och vilka utmaningar de har.

Tobias bergström, affärsmäklare

Vill bli bäst på det jag gör!

Innan jag började på Gatling jobbade jag som Personlig tränare. Mitt mål var då att bli bäst i Sverige, vilket jag också blev. På Gatling kan jag verkligen använda min drivkraft till att hela tiden bli bättre på det jag gör. Jag har exempelvis löpande avstämningar med mina kunder för att utveckla mitt arbete.

LUCAS MÖLLER, affärsmäklare

Utmanande och lärorikt

Mitt arbete på Gatling är utmanande, lärorikt och spännande. Det roligaste är att få höra från en kund att de gjort en stor affär tack vare affärsmöjligheten jag levererat.


MAX CHRISTIERNIN, AFFÄRSMÄKLARE

Jag är en viktig del av verksamheten

Som Operativ Chef på Gatling sköter jag den dagliga verksamheten rörande våra kunders projekt tillsammans med våra affärsmäklare. Utöver det ansvarar jag för utveckling av våra processer och IT-stöd. Jag trivs på Gatling eftersom vi tar tillvara på allas kunskaper och man känner att man är en viktigt del av verksamheten.

Andreas pettersson, COO

Medarbetare

Andreas Johansson

Senior Affärsmäklare/Projektledare

Tobias Bergström

Senior Affärsmäklare/Projektledare

Max Christiernin

Senior Affärsmäklare/Projektledare

Lucas Möller

Senior Affärsmäklare/Projektledare

Andreas Pettersson

Operativ chef

Christian Björses

VD