Strategisk partner till konsultbolag

Vår framgång bygger på lång erfarenhet och förmågan att förstå värdet våra kunder tillför

Våra grundare har över 15 års erfarenhet inom försäljning av komplexa tjänster. Deras bakgrund som konsult- och försäljningschefer ger oss insikt och förståelse kring säljprocessens kritiska steg och vad som krävs för att uppnå resultat.

Verksamheten startade 2015 och har under åren byggt upp en stark kundbas med över 40 konsultbolag inom IT, management, juridik, ekonomi, projektledning och teknik.

Med utsikt över Slussen och Gamla stan i Stockholm  arbetar vi med uppdrag som sträcker sig över hela Europa.

Vår vision är att bli Europas bästa affärsmäklarbyrå för konsultbolag. För att ta oss dit ska vi fokusera på rätt personal, rätt kunder och att alltid sträva efter att leverera en tjänst i toppklass.

Vi arbetar med över 40 konsultbolag i Europa

Gatling förstår vår affär

Transcendent Group är experter på att göra det komplexa enkelt. Vi är specialister inom styrning, risk och efterlevnad (GRC) och vi skräddarsyr lösningar som passar våra kunders situationer och omständigheter.

- Vi använder Gatling som partner för att kontinuerligt identifiera potentiella kunder inom två affärsområden. Redan från start har dem levt upp till våra förväntningar genom deras förmåga att förstå vår affär och leverera träffsäkra affärsmöjligheter.

Transcendent group STOCKHOLM AB
Martin bohlin, VD

Samarbetat i flera år

Multisoft hjälper verksamheter att skapa tid. Tid för annat än de få saker vi människor är riktigt dåliga på – repetitiva och administrativa moment. Med avancerad teknik bygger de upp verksamhetsdesignade systemlösningar som automatiserar bort administration med högsta precision.

- Vi har arbetat med Gatling återkommande under flera år. Man är snabb på att förstå vårt ganska så komplicerande erbjudande och har ett intresse av att det ska gå bra för oss.

Multisoft ab
karolina levinson, säljchef

Snart klar

Vi har fullt upp med försäljningen. Så snart jag hinner så ska jag berätta om vårt samarbete med Gatling.innofactor AB
Magnus lundbom, säljchef

CONSIGN

Vi är ett svenskt företag som bildades 2001 med det primära syftet att leverera tjänster och lösningar enligt varje enskild kunds specifika behov. Consign är idag ca 40 högkvalificerade konsulter inom Systemutveckling, Infrastruktur och Management.

www.consign.se

JOAKIM ENGVALL, VD

Kontakta ossTack! Ditt meddelande har skickats
Oops! Något gick fel och ditt meddelande har inte skickats